Όταν η ασφάλεια και η αξιοπιστία συνδέεται με το υψηλό αίσθημα αισθητικής. Η εταιρεία μας με την μακροχρόνια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία ως προς την κατασκευή θωρακισμένων πορτών ασφαλείας, θα φέρει στο σπίτι σας αυτό που απαιτείται από άποψη ασφαλείας και αυτό που εσείς επιθυμούσατε από άποψη αισθητικής.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο και στις απαιτήσεις του πελάτη, ενώ κατασκευάζονται και παραδίδονται με γνώμονα την υψηλή ασφάλεια που προσφέρουν.

Υπάρχουν διάφορα είδη και υλικά σε πόρτες ασφαλείας. Οι θωρακισμένες πόρτες είναι σημαντικό να κατασκευάζονται με σωστό τρόπο αλλά και να τοποθετούνται σωστά, προκειμένου να είναι 100% αποδοτικές.

Επιλέξτε την ιδανική πόρτα ασφαλείας για τον χώρο σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε πόρτες ασφαλείας αλουμινίου, πόρτες pvc, και γενικά πόρτες εισόδου σε ποικίλες τιμές.

Παρέχουμε πόρτα ασφαλείας τιμή με τοποθέτηση από 500 ευρώ, με έμπειρους επαγγελματίες που διαθέτουν εμπειρία χρόνων στην τοποθέτηση.

Πόρτες laminate

Οι πόρτες με επένδυση laminate σχεδιάζουν την οικονομία, την αυθεντικότητα και την πρακτικότητα. Είναι δύσκολο να γρατζουνηθούν, καθαρίζονται πολύ εύκολα δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Οι πόρτες της κατηγορίας Laminate, αποτελούν μια διαχρονική και ταυτόχρονα σύγχρονη επιλογή από άποψη ύφους, αλλά και υλικού.

Πόρτες ασφαλείας laminate 1
Πόρτες ασφαλείας laminate 2
Πόρτες ασφαλείας laminate 3
laminate_port_LC4
Πόρτες ασφαλείας laminate 1
Πόρτες καπλαμά

Η εταιρεία μας είναι επίσης γνωστή για την κατασκευή υψηλής ποιότητας πορτών ασφαλείας με φυσικό καπλαμά. Σαν ένα μοναδικό είδος που προέρχεται από τη φύση, ο καπλαμάς καταφέρνει να μας δίνει διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ακόμα και εάν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο είδος καπλαμά.

Πόρτες καπλαμά 2
Πόρτες καπλαμά 3
Πόρτες καπλαμά 4
Πόρτες καπλαμά 5
Πόρτες καπλαμά 6
Πόρτες PVC

Οι εσωτερικές πόρτες κατηγορίας PVC συνδυάζουν την χαμηλή τιμή με την μέγιστη ποιότητα και αντοχή, χαρακτηριστικά που προσφέρει η επιφάνεια αυτή. Μπορείτε να βρείτε τις πόρτες αυτές ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Πόρτες pvc 1
Πόρτες pvc 3
Πόρτες pvc 4
Πόρτες pvc 5
Πόρτες pvc 2
Πόρτες Αλουμινίου

Οι εξωτερικές πόρτες με επένδυση αλουμινίου συνδυάζουν άψογα την εμφάνιση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε σωρεία μοντέλων και εδικών σχεδιασμένων αξεσουάρ, οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν διαχρονική λειτουργικότητα και εξαιρετικό σχεδιασμό.

Πόρτες Αλουμινίου 2
Πόρτες Αλουμινίου 2
Πόρτες Αλουμινίου 3
Πόρτες Αλουμινίου 4
Πόρτες Αλουμινίου 5
© 2023 Safety-Doors. Designed By: Safety-Doors