ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ SD-01

Το σύστημα συναγερμού SD-01 είναι ένα αυτόματο σύστημα συναγερμού, το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι σε συνδυασμό με μια σωστά τοποθετημένη θωρακισμένη πόρτα. Η ιδιαιτερότητά του είναι οι υπέρυθροι αισθητήρες οι οποίοι εφαρμόζονται διακριτικά στην εξωτερική πλευρά της πόρτας, στο ύψος της κλειδαριάς. Ο συναγερμός SD-01 ξεχωρίζει επειδή η ενεργοποίησή του γίνεται προτού ο πιθανός διαρρήκτης έρθει σε επαφή με την κλειδαριά.

Λειτουργία

Δύο αισθητήρες τοποθετούνται στην κάσα στο ύψος της κλειδαριάς και συνδέονται με την ηλεκτρονική συσκευή, η οποία εφαρμόζεται μαζί με τη σειρήνα στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού, πάνω από την πόρτα. Ο πρώτος αισθητήρας (πομπός) στέλνει υπέρυθρη (αόρατη) ακτίνα στο δεύτερο αισθητήρα (δέκτης). Εάν η υπέρυθρη ακτίνα διακοπεί με οποιονδήποτε τρόπο, π.χ. εάν κάποιος πλησιάσει το χέρι του ή κάποιο εργαλείο, όπως κατσαβίδι, λοστό ή τρυπάνι ενεργοποιείται αυτόματα η σειρήνα.

Που μπορεί να τοποθετηθεί;

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας (παλιά -καινούργια), χωρίς μερεμέτια και υπό προϋποθέσεις σε πόρτες ξύλινες ή αλουμινίου.

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση

Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση μπορεί να γίνει μόνο με κάτοχο του τηλεχειριστήριου. Τα ασύρματα τηλεχειριστήρια λειτουργούν με κυλιόμενο κωδικό αλλάζοντας συχνότητα με κάθε καινούργιο πάτημα καθιστώντας αδύνατο τον εντοπισμό του.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύμαoς, λειτούργει;

Ο συναγερμός SD-01 διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία η όποια λειτούργει έως 10 ώρες από τη διακοπή του ρεύματος.

Σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους συναγερμούς;

Αντίθετα με τους υπόλοιπους συναγερμούς οι οποίοι ενεργοποιούνται μετά το άνοιγμα της πόρτας SD-01 διαφέρει επειδή ενεργοποιείται προτού η πόρτα  ανοίξει.

Βασικός στόχος συστήματος συναγερμού SD-01.

Βασικός στόχος του SD-01 είναι η αποτροπή απόπειρας διάρρηξης προστατεύοντας έτσι όχι μόνο εσάς και την οικογένειά σας, άλλα και την πόρτα και την κλειδαριά (*π.χ. μια σωστά τοποθετημένη πόρτα ασφαλείας με τσιμέντο και σύστημα καταπέλτη στην κλειδαριά είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να παραβιαστεί, μπορεί όμως πολύ εύκολα να πάθει εμπλοκή από τους κραδασμούς και τα χτυπήματα, πράγμα που συνεπάγεται το λιγότερο μια αλλαγή κλειδαριάς της οποίας το κόστος ανέρχεται περίπου στα 250€).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Τροφοδοσία 110-240V, AC/50-60HZ
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3,6v/1000MAH(NIMH)
  • Αυτονομία έως 10 ΩΡΕΣ (χωρίς συναγερμό), ένταση σειρήνας 105decibel στο 1m.

Τεχνικά χαρακτηριστικά τηλεχειριστηρίων SD-RF

  • Τροφοδοσία 3.0V/200mAh (LION)
  • Τηλεχειριστήρια RF με κυλιόμενο κωδικό

Λειτουργικά χαρακτηριστικά

  • Τα τηλεχειριστήρια μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα με περισσότερες από μια συσκευές
  • Προγραμματισμός και ακύρωση τηλεχειριστηρίων από τον ίδιο το χρήστη
  • Δυνατότητα δημιουργίας από το χρήστη έως και 4 ομάδων και υποομάδων χειριστηρίων master.
© 2023 Safety-Doors. Designed By: Safety-Doors