Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας , πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρηματοκιβώτια με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε πόρτες εσωτερικών χώρων (μεσόπορτες ), κατασκευασμένες από CPL και PVC, καθώς και σπαστές πλαστικές πόρτες (φυσαρμόνικα). Αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση των παλαιών σας πορτών ασφαλείας, καθώς και την ενίσχυση ξύλινων πορτών με κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας . Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση έως 12 χρόνια.

Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή θωρακισμένων πορτών, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση, μετατροπή ή service της παλιάς σας πόρτας σε ασυναγώνιστες τιμές.

*Παράδειγμα: Μια πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη προ 15ετίας η οποία έχει στηριχτεί με τσιμέντο δεν χρειάζεται αλλαγή, μπορεί να αναβαθμιστεί τοποθετώντας μια καινούργια κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας με το ¼ του κόστους αγοράς μιας καινούργιας πόρτας.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση.

asfaleia

ΑΣΦΑΛΕΙΑ /ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ ΑΝΤΟΧΗ

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην επιλογή των πρώτων υλών προκειμένου να παρέχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια , την καλύτερη ποιότητα και τη μέγιστη αντοχή στην πάροδο του χρόνου.

prosarmogi

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Πολύ σημαντικό για μας είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη, ώστε να είμαστε σε θέση να τον βοηθήσουμε να κάνει την καλύτερη επιλογή συμφώνα με τις ανάγκες του σπιτιού του.

epaggelmatismos

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και η τοποθέτηση των προϊόντων μας, η οποία γίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό από εμάς τους ίδιους.

Γιατί να προτιμήσετε την Europorta

Χρόνια εγγύηση

Υλοποιημένες εργασίες

Χρόνια εμπειρίας

Αντικατάσταση πόρτας ασφαλείας

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση της πόρτας ασφαλείας , η αποξήλωση της παλιάς κάσας γίνεται χωρίς μερεμέτια και με τη λιγότερη δυνατή σκόνη (κάθε περίπτωση διαφέρει ανάλογα με την τοποθέτηση της παλιάς κάσας). Η τοποθέτηση της καινούργιας κάσας- πόρτας γίνεται μέσω πάκτωσης ατσαλο-σίδερων Φ12 σε ακανόνιστο σχηματισμό , στη συνέχεια η κάσα ηλεκτροκολλείται (δεν βιδώνεται) και τέλος τσιμεντάρεται με τσιμέντο ταχείας πήξεως.

Αφού τελειώσουμε με τη στήριξη της πόρτας επενδύουμε την κάσα εσωτερικά και εξωτερικά με κασσώματα και διακοσμητικά περβάζια-ξυλογωνίες, καλύπτοντας έτσι τυχόν μερεμέτια. Τα εσωτερικά και εξωτερικά περβάζια μονώνονται περιμετρικά με ακρυλική σιλικόνη και στο κάτω μέρος με σιλικόνη διαφανή.

© 2023 Safety-Doors. Designed By: Safety-Doors