Η εταιρία μας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση συστημάτων εντομοπροστασίας (σήτες).

Η συνεχής έρευνα και η μακροχρόνια συνεργασία με γνωστούς οίκους του εξωτερικού, σε συνδυασμό την μακροχρόνια εμπειρία μας στις απαιτήσεις της αγοράς, έχει ως αποτέλεσμα την διάθεση λειτουργικών και κυρίως αξιόπιστων προϊόντων, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα συστήματα σήτας τα οποία διαθέτουμε, αποτελούν προϊόντα μοναδικής λειτουργικότητας, τα οποία τοποθετούνται εύκολα και κυρίως γρήγορα σε κάθε είδος κουφώματα, καλύπτοντας κατά αυτό τον τρόπο τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Στόχος μας η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ανοιγόμενες σήτες

Οι ανοιγόμενες σήτες αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τις εξώπορτες. Οι σήτες αυτές αποτελούνται από προφίλ αλουμινίου σε συνδυασμό της μεταλλικές γωνίες, οι οποίες λειτουργούν με μεντεσέδες. Το πανί που διαθέτει η σήτα είναι άκρως ανθεκτικό και παρέχει την μέγιστη αντοχή.

Ανοιγόμενες σήτες 2
Ανοιγόμενες σήτες 1
Ανοιγόμενες σήτες 4

Σήτες κάθετης κίνησης

Οι σήτες κάθετης κίνησης διαθέτουν εξωτερικά προφίλ αλουμινίου, ενώ εσωτερικά διαθέτουν άξονα με σπείρωμα ελατηρίου και πανί. Οι σήτες κάθετης κίνησης τοποθετούνται στα παράθυρα και τις πόρτες ως μια αξιόπιστη και οικονομική λύση.

Σήτες κάθετης κίνησης 1
Σήτες κάθετης κίνησης 3
Σήτες κάθετης κίνησης 2

Πλισέ σήτες

Οι πλισέ σήτες αποτελούν άλλη μια εύχρηστη επιλογή, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στον χρηστή να τη σταματήσει σε όποιο σημείο αυτός επιθυμεί. Οι σήτες αυτές αποτελούνται από προφίλ αλουμινίου, με πανί από άκαυστο υλικό και με πλευρικά ράουλα. Οι πλισέ σήτες ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους.

Σήτες πλισέ με ερπύστρια

Οι σήτες πλισέ με ερπύστρια ξεχωρίζουν από τις απλές πλισέ, καθώς διαθέτουν 12 ράουλα στο εσωτερικό τους, εξασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο την μέγιστη αντοχή, καθώς δεν υπάρχει τριβή στα κορδόνια.

Οι σήτες αυτές διαθέτουν προφίλ αλουμινίου, πανί από άκαυστο υλικό, ροδάκι κύλισης, χαμηλό κάτω οδηγό και κορδόνι. Οι συγκεκριμένες σήτες ξεχωρίζουν για την μέγιστη αντοχή τους, αλλά και για την υψηλή αισθητική τους.

© 2023 Safety-Doors. Designed By: Safety-Doors